2010-02-28

När du får oväntat besök!

Idag har vi visst haft besök av goa vänner...trisst att vi inte var hemma bara...;) ni är välkomna igen när vi är fyra i familjen!


Vi grattar sara på 28 års dagen och lie på 6 års dagen idag!!! Ska försöka knipa ikväll så det blir en marsbebis ;)

2010-02-27

Vinter!!!

Ja ni, hur länge ska man stå ut i detta vinterland? Detta väckte oss inatt, det lät ungefär som att jorden gick under eller att vi blev anfallna i krig...men det var istället all snö som samlats på taket och smälte och blev tungt igår när plusgraderna anlände och som bara tjoff i en smäll åkte ner i backen, så nu ser vi nästan inte ut ;)


Istället fick vi glädja oss med att åka på en minishoppingtur och köpa bl.a. fågelmat till vårt bed and brekfast fågelhus som björn satte upp idag. Mira tyckte det var väldigt spännande och står och spanar i köksfönstret efter fåglarna :)


Och annars så pysslar vi med att vänta på bebisen och klockar dom eländiga förvärkarna kväll efter kväll...som helt plötsligt ger sig för att vara just förvärkar!!! Ja det känns ju ungefär som att den kommer titta ut i april, maj om den får bestämma! ;) kram på er alla!

2010-02-24

Bebis lillebjoj?

Vad underbart det är med en 2,5åring. Att se Miras utveckling, prat och hur hon förklarar saker och ting är ju en ren njutning....Vi har pratat mycket om bebisen på sistone, men aldrig om vad det ska bli för sort. Tills häromdagen då jag sa:

-Mira, du vet ju att bebisen kommer snart?
-Ja, bebis lilebjoj.
-Jaha, vill du ha en lillebror? Men om det blir en lillasyster då?
-Mija-Li glad lillebjoj....
-Öhhh, ok....
-Mija-Li lillasyster osså glad och så log hon med hela ansiktet.

Det var ju tur...puh, tänk om vi kommer hem med en lillasyster och hon skulle bli besviken....

2010-02-17

19 dagar kvar....

Vecka 37+2 (börjar bli stor...och svullen)
.
Ja nu har vi verkligen nedräkning. Bebisen är beräknad till 7/3 och det är så spännande att se när den väljer att titta ut. Det känns lite som första gången vi ska föda eftersom jag blev igångsatt med Mira-Li och låg inlagd en vecka innan hon kom, då fick jag aldrig vara hemma när vattnet gick eller värkarna börjar och man ringer in och frågar om man får komma in. Den spänningen vill jag ha nu, den här gången =)
Jag känner mig mer lugn nu när vi flyttat in i radhuset och börjar få ordning på alla kartonger och flyttstök. Vi har börjat renovera vårt sovrum och tanken är att det ska vara klart tills bebisen kommer....Björn har jobbat på jättebra och nu har vi inte så mycket kvar, bara en tapet som jag skulle vilja ha upp typ NU och gardiner, överkast och piff....men annars är golvet lagt och resten av väggarna vita. Jag lovar att lägga ut bilder när det är klart =) Det blir jättefint och vi är så nöjda med golvet som vi vela så länge med ;)