2008-10-28

Goda nyheter =)

Här hemma börjar det bli dax att få ordning på riktigt, nu när de flesta kartonger är uppackade vill jag så fort som möjligt få upp lampor, hyllor, speglar m.m.... med andra ord har Björn fullt upp om kvällarna när han kommer hem från jobbet. Självklart ska Mira vara med och se till så allt blir korrekt gjort...och självklart med hörselskydd på när borren är igång...;)



Mira har oxå fått ett nytt intresse...ända sedan moster sara var barnvakt för några veckor sen så har Mira lekt halsband med allt hon kan hitta som verkar passa....Sara hade nämligen på sig ett jättefint, stort trähalsband som Mira satt med en bra stund och prova och tog av, prova och tog av...osv. Så numera hänger hon det mesta om halsen/axlarna och ikväll blev det kameraväskan, en annan dag var det mammas knästrumpor som hon traska runt med på axeln. Hon tyckte förståss att hon var jättesnygg!
Idag kan vi oxå dela med oss av goda nyheter! Ni som har hängt med vet ju att Mira har haft ganska allvarliga allergi reaktioner och att vi haft en tuff period nu innan pricktestet skulle göras där vi inte vetat vad hon kan äta och inte äta och vad hon reagerar mot och inte osv. Men idag har vi varit och pricktestat och tro det eller ej, Mira ÄR HELT FRISK! Hon lider inte av några allergier alls....vi vågade knappt tro att det var sant...men ikväll fick Mira smaka äpple utan problem. Det tackar vi Gud för! Imorgon ska vi testa päron =) / Anna

2 kommentarer:

Simson sa...

Är det sant, vad härligt!Vilket bönesvar!!!

kram kram

Anonym sa...

Tjusigt med halsband.. Sådan mor sådan dotter ;)