2009-06-06

Bröllopsdag nr 5

Den 5 juni firade vi 5 år som gifta! Jisses, vad fort tiden går =) Det här ville vi fira och drog på en romantisk helg till Smögen, med relax, spabehandlingar, shopping, god mat och hotell.... Mira fick stanna hemma hos mormor & morfar. Lite svårt var det för så länge har vi aldrig varit utan vår plutt. Men med telefonsamtal och sms med jämna mellanrum så hade vi koll på läget och kunde njuta av LUGNET, som var lite meningen med resan. Vi rekommenderar verkligen en resa dit, byt miljö och andas havsluft för en stund, det gör susen!

Efter 3.5 timmar i bilen var vi framme vid Smögens Havsbad!
Vi hade bokat Lyx för damer & herrar som innehöll en kroppsskrubb med en havssaltcreme, helkroppsmassage med välgörande oljor, samt ansiktsbehandling.

Efter en god middag på kvällen stack vi ut på en skön kvällspromenad på klipporna.

Hotellfrukosten var ljuvlig, vi åt oss så pass mätta så vi knappt orka resa oss från bordet. Är det inte så man ska göra när det är buffé så säg... =)

Dags för shopping! Vi hitta vår absoluta favoritbutik, en nyöppnad som hette dekorativa.se En salig blandning av nytt och gammalt och vi som älskar denna kombo höll ju på att gå under när man kunde fynda 50 och 60 tals grejer samtidigt som man kunde köpa moderna leksaker och inredningsprylar.
En annan favvo...var inne typ fyra gånger, men plånboken höll inte måttet...=)
En trött Björn efter dagens alla fynd! Dags för hemresa och ett kärt återseende med Mira-Li som pussades och kramades länge när vi kom hem.

1 kommentar:

Simson sa...

Åh, vad härligt ni ser ut att ha haft det, det är man helt klart värd efter 5 år :)

kram kram