2009-07-13

Köket är klart!

Nu ska vi äntligen visa upp våran 2års present till Mira-Li! Vi har byggt ett kök och det har varit en jätte rolig utmaning....det mesta är klart, nu saknas bara lite småpyssel som kastruller, tavellister och dyl. Och även fast hon inte fyller förns i augusti så står det redan i hennes rum. Vi har ju inte direkt nån plats att gömma det på...;) Så hon är redan i full gång med att diska och baka kakor så det står härliga till! Vi får väl köpa nåt mer så hon får öppna nåt paket och få lite spänning oxå ;)

Hela bänken i bild.
Diskoho, kran, spishäll och ugn med muffins på gräddning ;)
Stekpanna med hjärta från Finrummet.

Kakfat från Finrummet i bakgrunden.

Handuk från Lagerhaus och diskborste från Chilli.

Förvaringslåda till bakgrejer från Ikea.


Här gräddas det muffins från Oskar & Ellen.

Förvaringslådor från Mairo inköpta på Våra Små. Matta från Pappelina.

Som sagt så älskar Mira-Li sitt nya kök, så pass att hon inte vill lägga sig och sova när hon ska...pust ;) Men det är det såklart helt värt!

4 kommentarer:

mirjam sa...

ÅHH Vad fint det blev!!! Verkligen super mysigt... Vi är inspirerade av samma men gör bara en mini variant. Milo vill kanske att det ska få plats lite bilar oxå ;) Hoppas semestern är skön!! Kram

Katarina sa...

Vad duktiga ni är!! Med riktig ho!
Verkligen superfint.

The Lindaus! sa...

Jo man får verkligen prioritera i rummet för att få plats med allt fint man vill att de ska ha...såg på din blogg att ni fastna för samma inspirationsblogg, sjukt lika smak vi har Mirjam! =)

Hanna S sa...

Ååå vad fint det blev!! Emma kommer o leker lite så fort hon blir lite större ;)