2009-04-22

Vårt lilla hjärta

Idag kom dagen D, dagen vi fruktat länge, dagen då vi skulle få veta....Dagen med stort D då vi skulle till sjukhuset och kolla upp Miras hjärta. Klump i magen, klump i halsen.... För en och en halv månad sen fick vi höra på en vanlig läkarkontroll att Miras hjärta hade ett konstigt ljud. Vi bröt ihop, men blev sedan ganska starka och intalade oss, att självklart är vår flicka frisk. Nu har vi haft nog med sjukdomar/sjukhusbesök/ 112samtal/ oro......
Mycket riktigt, idag fick vi höra det ljuvliga beskedet av farbror doktorn; hon har definitivt inget fel på hjärtat!!!! =)


Efter läkarbesöket fick Mira pussa och gosa med denna stora nalle i väntrummet, sen åkte vi och köpte en stor glass med chokladsås och ikväll ska vi göra hennes favoriträtt. Vitlökskroketter med bearnaisesås och nån köttbit. Hoppas bara hon äter, hon har nämligen kvar lite feber.

Måste även tillägga att våran tjej numera "sitter modell" i gallerix skyltfönster på marieberg. Dom har börjat trycka upp canvasdukar och gilla några kort från vår blogg. Självklart fick de ta del av våran söta guldklimp! Vårt lilla hjärta..../ Anna & Björn

3 kommentarer:

Simson sa...

Men oj, vad jobbigt för er TACK JESUS att allt var bra med lilla prinsessan.

Nu är det tillbaka till att jobba efter en liten bloggpaus:)

kram

Elin sa...

O, vad skönt att få ett sådant besked. Klart att hon ska skämmas bort =)

Alexandra sa...

Åh vad skönt att det inte va något fel på hjärtat. Men det trodde vi aldrig heller. Hon har ju världens finaste lilla hjärta. Kram på er!!