2009-08-27

Min bästis Vira och jag

Idag har jag träffat min bästa kompis Elvira! Det var jätteroligt, mindre roligt var det att prova massor av skor på fabriken Kavat...jag ville mest leka och klättra på deras roliga lektrappa där man skulle mäta sina fötter....men vi kom därifrån med varsina välfyllda påsar så våra mammor och pappor var väldigt nöjda!
Prova, prova och prova.....

När vi kom ut hade vi spring i benen och blev så glada av att vara tillsammans! Vi har så roligt ihop jag och Vira =)

Sen åkte vi vidare till invigningen av nya Marieberg Galleria och här äter vi, eller iallafall försöker mamma få mig att äta. Vi är ju inte så krya jag och mamma så min aptit är inte på topp! Vi har iallafall lovat att bli friska till helgen för då ska jag sova hos mormor & morfar och mamma och pappa ska till Uppsala på bröllop... och sen har jag hört att det ska bli ett kalas till och jag har minsann sett undangömda paket här och var...jag tror jag fyller 2 snart! ;)
Puss & Kram Mira-Li



Första hysset!

Ok, det blev kanske inte en så bra bild som bevis. Men iförgår gjorde Mira-Li sitt första hyss här hemma. När Björn snabbt pratade i telefon med mig, så passa hon på att klättra upp på matbordet där kritorna låg och måla på bordet....Aj, aj, aj.... / Anna


2009-08-23

Kalas & söndagskolansdag!

Hej på er! Nu har jag haft mitt första 2års kalas, det var hela min tjocka släkt som kom och firade mig. Jättekul att öppna massor av paket, men städtant som jag är så var jag tvungen att städa undan pappret innan jag kunde koncentrera mig på vad som låg i...;)
Spännande...

Jag lekte med alla mina nya leksaker på mitt rum med mina kompisar och så här stökigt blev det när 5 barn skulle leka samtidigt....

Men jag älskar ju att leka och att umgås med mina vänner, så jag njöt i fulla drag... och ni känner ju mig, jag städa såklart efteråt!

Jag fick bla fina böcker av Linda & Danne, men jag insåg ju att det var det sista paketet att öppna så när jag slängt upp böckerna på bordet gav jag den här blicken och sa frågande: MEJA!?

Och idag var det dags att besöka söndagskolans dag i stadsparken. Jag var lite krasslig, snorig och trött, men kul hade jag ändå. Jag träffa mormor, Emma, Simson, Sigge...

...och den här jätte läskiga tigern!!! Men efter ett tag såg jag allt att det var Emmas pappa och sa titta Blörn!

2009-08-15

Mera bak, ett klipp och Emmamys!

Här hemma bakas det för fullt....och det gillar jag. Jag har hjälpt mamma att kavla degen och ha i ingredienser och framförallt äta av alla goda ingredienser.... =)
Det är så roligt att baka!
Och så gott!

Så här blev resultatet! Bullar med hallon och vit choklad...mmmm

Och en kväll här i veckan så kom en frisör hem till oss och gjorde mig väldigt fin i håret!
Jag försökte vara duktig och sitta still, men det var så väldigt spännande att titta på allt så det blev svårt att vara stilla, men fint blev det! =)

Och idag var vi och fika hos Emma, jag gillar verkligen Emma och prata om henne hela dan när pappa hade berättat att vi skulle dit.... jag fick smarrig chokladkaka och försökte mata Emma med blåbärspaj!

2009-08-11

Sommar, bad och bak.

Ok, nu har mamma och pappa varit dåliga på att uppdatera på ett tag. Så blir det när man börjar jobba igen säger dom ;) Men i helgen jobba mamma bara en stund och sen drog vi iväg till sommarstugan och njöt av värmen.

Rolig bild =) David, jag och Sara & Simon spanar in morfar som precis hämtat upp Linda & Danne i hamnen.

Här sitter jag och plaskar med fötterna i vättern, flytväst på såklart, snart är jag stor nog att bada i badkaret som mamma kallar det, där är det plant och ganska grunt, men än så vågar jag inte hoppa i där...

Nu är pappa hemma med mig i tre dagar och mamma i två. Så nu passar vi på att baka massa gott till mitt kalas som jag ska ha, eller jag ska visst ha två kalas har jag hört! Spännande med massor av paket och tårta!! Längtar.... Kram Mira

2009-08-02

Massor av skoj!


Isak & Sara kom på besök i dagarna! Det tyckte vi var roligt och Mira-Li likaså.


Isak läste böcker för henne och öva på sin blivande papparoll ;) Sara är nämligen gravid! Spännande och verkligen jättekul!
På kvällen fick Mira följa med Björn till pizzerian och för första gången i sitt liv fick hon ta emot en klubba! Snacka om lycklig unge! Hon plocka av plasten själv i bilen och smaska hela vägen hem till mamma...
Och ikväll fick Mira syn på mig när jag måla naglarna, hon skulle promt oxå ha och jag tänkte att jag kunde måla hennes tånaglar som vi brukar. Men nej, hon skulle ha MEJA och peka bestämt på sina fingrar. Okidoki tänkte jag och målade lilla lillfingernageln, men sötnosen var inte nöjd med det utan skulle ha alla målade, precis som mor sin...! Sen satt hon still i säkert fem minuter och blåste och blåste =)

Sen blev hon trött och stoppa in tummen, som jag självklart inte målade, men hon blev lite fundersam över hur man gör med övriga fingrarna och spreta med dom så de skulle torka, lilla pluttan har blivit stor! Iallafall lite....