2010-11-21

Allt och Inget!

Ja den här veckan har varit fullproppad av aktiviteter. Kameran har inte gått varm, men några bilder kan jag allt bjuda på....=) I söndags firade vi ju såklart världens bästa pappa! Frukost på sängen och paket, som en riktig födelsedag konstaterade Mira-Li =) Här myser systrarna på morgonkvisten i sängen!

I tisdags var Miras bästa dagiskompis, Greta här på playdate med sin mamma och lillebror Sigge. Mira-Li älskar att få besök, tyvärr var mamma för seg med kameran så inga bilder blev det.....och i onsdags hade jag hela mammabebis klanen här hemma och bjöd på lunch! Det var urmysigt och vi har verkligen behov av att prata av oss, småbarnsföräldrar som vi är ;) I torsdags var vi hos Simson & Silas och grattade dom lite senare än alla andra. Hur kul vi hade där, kan ni kolla in på deras blogg =)
I fredags blev jag och Nova bjudna på lunch/fika hos grannen Anna och lilla Elias. Nu var det alldeles för länge sen vi sågs och det är så skönt att catcha up lite! Elias är ju en månad äldre än Nova, så vi har en hel del gemensamt ;)

I fredags kväll var det äntligen dax för familjen Mannfolk/Lennberg att få komma hit på myskväll. Vi har flyttat den här daten i fyra veckor tror jag, pga sjukdom hit och dit så nu höll vi på att spricka av längtan efter den här underbara familjen! Vi bjöd på Leilas New Mexico Burger och hemmagjorda pommes....och det var verkligen tokgott. Mums och heja Leila =) och till efterrätt en egenkomponerad Semifreddo.
Tjejerna Elvira & Mira-Li hade saknat varandra jättemycket! Det hans med Idol, fredagsmys och massor av lek och stoj.....Här smaskar dom på bilarglass som Mira kallar det ;)
Och i lördags hade vi en dag då det mesta gick på tok.....Vi var bjudna på kalas hos Kenny som fyller år, och halvvägs till Kga pajar bilen =( Vi kommer ändå fram, men på tok försent! Fick smaska på supergoda smörgåstårtor, en amerikansk och en fransk variant som jag aldrig ätit...jättegoda med ett glas vitt till. Och kika på deras superfina nya kök, inspiration till max! Hem kom vi oxå och det var min tur att välja hyrfilm så det blev Precious! Men den hann vi aldrig få på....det blev en tur till akuten istället med Mira som fått en ännu en allergisk reaktion. Allt gick bra och vi kom hem runt tolvsnåret inatt! Och Björn har lovat att vi ska hyra om filmen ikväll istället, så ni som har sett den...säg inget! ;)
Idag är det söndag och alla i familjen sover fortfarande. Vi hade sett fram emot ett kyrkbesök idag, men nu ska vi istället njuta av en dag hemma med barnen. Jag ska adventspynta det sista och Mira-Li ska få kurera sig och vi ska åka och köpa en leksak. För det är hon sååå värd, vår guldklimp!

1 kommentar:

Simson sa...

Oj, oj, jag blir helt matt av att läsa men inser att livet ofta ser ut så, intensivt:)
Hoppas M mår bra idag o att bilen läker:)
Ni får satsa på nästa söndag istället, 1 advent o allt, men vi ses ju innan det:)

Kram kram