2010-12-12

Super Söndag!

Åh vilken otroligt rolig resa jag hade till huvudstaden. Jag och Hanna hade ju bokat sminkkurs på Make up store och det var så kul, så lyxigt och så skönt att få sitta ner och bli omhändertagen och FIN!!! Helgen innehöll tokmycket shopping, idolfinalen i globen och riktigt god mat!!! Vi bodde hos Hannas syrra Lina och hennes Danne och de var väldigt omhändertagande och gästvänliga ;) Jag ska försöka fota lite av shoppingfynden längre fram i veckan, de som inte är julklappar förståss ;)
Björn har tagit hand om barnen galant och jag kom tillochmed hem till ett välstädat hem! Vilken man man har ;) Jag stupade i säng och var helt slutkörd av shoppingen och tågresan hem, för att vakna till en fullbokad söndag med min härliga familj!!!

Dagen började med luciatåg i kyrkan. Mira-Li i mitten i tomteklänning och Nova framför henne i lucialinne och krona! De var jätteduktiga, Nova da da sig igenom framträdandet och Mira-Li var ganska blyg ända fram till tipptapp sången, då kom lite rörelser och sång igång ;)

Sen drog vi och åt en snabblunch med mamma, pappa, Linda & Danne för att sen frysa rumporna av oss på Wadköpings julmarknad. Mysigt men KALLT!!! Brrr, vi fick skynda oss hem och ta ett varmt bad innan vi skulle vidare till Sara & Simon på adventsmysfika med hela släkten =) Jättemysigt och jättegott!!! Mira-Li åt av allt som innehöll choklad....gottegrisen.

På vägen hem åkte vi förbi Collage Foto. Vi har fått hem vårat collage från Novas 6 månadersfotografering och de har även gjort förstoringar på vår lilla diamant som dom har hängandes i skylten.

En av våra absoluta favoritbilder på vår alldels egna NOVA STAR!



2 kommentarer:

Gila sa...

Hejhej! Jättekul att ses i fm! Verkar som ni fick en hektisk dag efter det :) Blir även jättenyfiken på Novas collage, blir spännande att se nångång :)
Jag hoppas det är ok, men jag "lånade" kyrkbilden... Vi fotade lite också med fick bara suddiga bilder. Men sen såg att Lea ju faktiskt var med på er blogg och då kan man väl säga att jag snodde den lite smått. Den är numera på vår blogg också. Säg till om ni inte tycker det är ok så tar jag ner den såklart :)
Ha det så bra nu så ses vi snart igen. Kanske ons? :)
Kramkram

The Lindaus! sa...

Vad kul Gila. Självklart får ni ta bilder =) jag ville så gärna ta en bild på Lea & Nova ihop, men det glömde jag bort i all stress...hon var så söt i sin tomteklänning ;) Ja, vi ses på onsdag!!! Kommer du på kvällen oxå? Kram